Noordhoff Uitgevers en Golden Egg Check zetten de standaard voor onderwijs & ondernemerschap
5 March, 2021 by
Noordhoff Uitgevers en Golden Egg Check zetten de standaard voor onderwijs & ondernemerschap
Administrator
| No comments yet


Noordhoff Uitgevers en Golden Egg Check lanceren strategische samenwerking om het effect van onderwijs & ondernemerschap te verhogen. Dinsdag 25 april werd de samenwerking officieel bekrachtigd. Door de jarenlange ervaring en het netwerk van Noordhoff te combineren met de succesvolle software van Golden Egg Check krijgt ondernemerschapsonderwijs een nieuwe dimensie. Learning by doing, interactie met de beroepspraktijk en het ontzorgen van de docent staan daarbij voorop.

 

De Golden Egg Check software ondersteunt ondernemers bij het ontwikkelen en valideren van business plannen voor hun ideeën en het aansluiten van investeerders. In de afgelopen jaren is Golden Egg Check een zeer gerespecteerde tool geworden in het bedrijfsleven en wordt door een groot aantal ondernemers, investeerders en incubators gebruikt. Inmiddels maken onderwijsinstellingen ook gebruik van Golden Egg Check om studenten te onderwijzen in ondernemerschap en te ondersteunen bij het maken van een business plan. Noordhoff Uitgevers is voortdurend op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing en waardevolle innovaties voor het onderwijs. Het volledig digitale, adaptieve productaanbod van Golden Egg Check sluit naadloos aan bij de gepersonaliseerd leren strategie van Noordhoff Uitgevers.

 

De bedrijven willen samen via de schaalgrootte en marktpositie van Noordhoff het potentieel van Golden Egg Check maximaal benutten en uitbreiden. Hiermee wordt het effect van ondernemerschapsonderwijs sterk verhoogd en de ontwikkeling van ondernemerschapsvaardigheden voor zoveel mogelijk studenten mogelijk gemaakt. Met de financiële investering van Noordhoff Uitgevers zal het bestaande product van Golden Egg Check worden doorontwikkeld tot een specifieke e-learning omgeving voor het onderwijs.

 

Jaap Beernink, medeoprichter van Golden Egg Check, is opgetogen over de bundeling van krachten: “Door samen te werken met een partij als Noordhoff Uitgevers hebben wij toegang tot de specialistische kennis en ervaring waarmee wij ons product geschikt kunnen maken voor de (hoger) onderwijsmarkt. Elke student met interesse in ondernemerschap verdient het om met deze tool te werken. Het stoomt je klaar voor de echte wereld en geeft je een goede basis om je plannen naar een hoger niveau te brengen. Deze samenwerking stelt ons bedrijf daarnaast in staat om sterk te versnellen en op te schalen, twee noodzakelijke voorwaarden voor het bereiken van de beoogde impact op ondernemerschapsonderwijs.”

 

Ook Reinout van Tuyll, Financieel directeur van Noordhoff Uitgevers, is blij met de samenwerking: “De expertise en software van Golden Egg Check passen perfect in onze strategie om met nieuwe digitale leermethoden studenten nog beter voor te bereiden op de beroepspraktijk. Wij verwachten door deze bundeling van innovatief aanbod en expertise een nieuwe standaard neer te zetten in het (hoger) onderwijs.”

 

Over Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers, gevestigd in Groningen en Houten, is een vooraanstaande Nederlandse educatieve uitgeverij, gespecialiseerd in leermiddelen en online leeroplossingen die waarde creëren voor het leren. Het bedrijf bedient de volle breedte van het onderwijs (van basisschool tot universiteit), de lerende werknemer en de thuismarkt.

Noordhoff Uitgevers is onderdeel van een groep Europese educatieve uitgeverijen, infinitas learning. – www.noordhoffuitgevers.nl

 

Over Golden Egg Check  

Golden Egg Check BV, gevestigd in Enschede en Utrecht, is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties om tot succesvolle innovaties te komen. Dit doet men deels door consultancy en anderzijds door het aanbieden van software. Golden Egg Check wordt gebruikt door grote aantallen ‘innovators’ binnen corporate bedrijven, startups en scale-ups. Daarnaast wordt de software ook veelvuldig gebruikt binnen incubators, onderwijsinstellingen en door investeerders. – www.goldeneggcheck.com

 

Neem voor meer informatie contact op met:

– Lusanne Tehupuring, Marketing Manager Hoger Onderwijs, tel. 06 11773329 e-mail [email protected]

– Jaap Beernink, co-Founder Golden Egg Check BV, tel. 06 16469775, e-mail [email protected]

 

 

Sign in to leave a comment