Startups en Corporates gaan de strijd aan op 23 juni!
5 March, 2021 by
Startups en Corporates gaan de strijd aan op 23 juni!
Administrator
| No comments yet


B. Amsterdam organiseert Startup Run // Startups vs. Corporates

Op vrijdag 23 juni vindt Startup Run plaats, de eerste Startups vs. Corporates run van Nederland. Dé hardloopwedstrijd van 7,5 km waarbij startups en corporates strijden om de titel. Startup Run is een initiatief van B. Amsterdam om startups en corporates op een uitdagende en sportieve manier met elkaar te verbinden.

Samen met partner en internationaal advocatenkantoor Baker McKenzie, bouwt B. Amsterdam aan een traditie; een jaarlijks terugkerende run voor de startup & corporate scene.

De race start bij B.1 in de Johan Huizingalaan te Amsterdam. Van daaruit vertrekken de deelnemers richting het Olympisch stadion voor één rondje over de wereldberoemde baan. Het parcours vervolgt zich via de Nieuwe Meer en loopt dwars door de panden B.3 en B.2, voordat alle deelnemers weer terugkeren naar de finish bij B.1. Na afloop wordt tijdens de feestelijke victory ceremony in B.-stijl bekend wie de winnaars zijn: de startups of de corporates?

Meer info & inschrijvingen hier.

Over B. Amsterdam

Met een oppervlakte van 40.000 meter verdeeld over drie panden, is B. Amsterdam het grootste startup ecosysteem in Europa. B. is een creatieve werkplek voor innovatie, educatie en groei. We brengen startups, creatieve bedrijven en corporates samen en bieden ze de mogelijkheid met elkaar in contact te komen, van elkaar te leren en gezamenlijk te groeien. Leden van de B. community krijgen toegang tot de ideale werkplek, voorzieningen, kennis en sociale omgeving om hun bedrijf optimaal te laten presteren.

 

Over Baker McKenzie

Internationaal advocatenkantoor Baker McKenzie, gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam, helpt al sinds 1945 een groot aantal van 's werelds meest dynamische en succesvolle organisaties hun weg te vinden in het complexe juridische landschap. Ook is Baker McKenzie de olie in de motor achter Nederlandse startups en scaleups, die met een solide juridische basis de stap naar internationaal zakendoen willen maken. Vanuit dit gedeelde DNA doet Baker McKenzie niets liever dan met hen samen te leren, innoveren, groeien en ambities waarmaken. Daarom startte in april van dit jaar de samenwerking met start-up hub B. In gebouw B.1 is Baker McKenzies B. Legal desk en van daaruit helpt het advocatenkantoor startups en scaleups met de B. Legal startup scan en juridische pakketten op maat. Meer weten over B.Legal? Neem dan contact op met Mechteld van den Oord, 06 – 29 58 72 29 of [email protected]

Sign in to leave a comment