De Nieuwe Kolk (DNK) stroomt vol voor halve finale Young Business Award
5 March, 2021 by
De Nieuwe Kolk (DNK) stroomt vol voor halve finale Young Business Award
Administrator
| No comments yet


Assen –  Op dinsdag 28 maart gaat de eerste halve finale van de Young Business Award 2017 (YBA2017) in theater De Nieuwe Kolk (DNK) ontzettend druk bezocht worden. De organisatie van de Young Business verwacht dat de Rabo Zaal (250 plaatsen) nagenoeg vol zal zitten voor de kick-off van de startupcompetitie. “Het is bijzonder dat er zoveel bezoeker op een halve finale afkomen”, aldus Niels Palmers namens de stichting Young Business Award. 

                

De stichting Young Business Award organiseert voor haar jaarlijkse onderscheiding ‘Young Business Award (YBA)’ dit jaar twee halve finales die voor vier finalisten moeten zorgen. De vijfde finalist wordt door de community van de Young Business Award zelf gekozen middels een wildcard (uit alle semifinalisten). 175 startups hebben dit jaar geprobeerd een gooi te doen naar de kristallen Young Business Award en de prijzenpot van 12.500 euro.

 

De halve finale in Assen biedt zes startups: ‘Jake FoodHardt (Hyperloop)ParkeagleWebshopinChina.comBreath In Balanz en Hamwells’ de kans om zichzelf voor alle bezoekers en camera’s in de kijker te spelen. “De startups hebben slechts 60 seconden om hun bedrijf te pitchen. Hierin moeten ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen en eigenlijk moeten ze ook een concrete vraag de zaal in gooien om aan te geven wat ze bij de bezoekers komen halen. Want alle bezoekers in De Nieuwe Kolk kunnen veel voor zo’n startup betekenen”, aldus Niels Palmers. De twee beste startups ontvangen een finale-ticket en krijgen tijdens de Young Business Award finale in Emmen (op dinsdag 6 juni) de kans om te pitchen voor Jort Kelder en Constantijn van Oranje. 

Bezoek 28 maart de halve finale in Assen
Het bezoeken van de eerste halve finale van de Young Business Award 2017 is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Op dinsdag 28 maart kunt u zichzelf laten uitdagen door de meest innovatieve startups van Nederland. Aanmelden als bezoeker voor de halve finale van de Young Business Award in Assen kan binnen één minuut via de onderstaande link!

www.youngbusinessaward.com/evenementen/semi-finale-assen/   

 

Voor vragen of meer informatie kunt u mij per e-mail ([email protected]) of telefonisch (06-55800350) contact met ons opnemen.

  

Stichting Young Business Award

Van Schaikweg 94 (kamer 801)

7811 KL Emmen
Kvk: 61947148

| E: [email protected]
| W: www.YoungBusinessAward.com

 

 

Sign in to leave a comment